Παντελίδης: Στόχος μας η άνοδος

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάββας Παντελίδης, μίλησε για τον στόχο της ομάδας του που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Super League.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης στον NovaΣΠΟΡ FM:

- Για το τι άλλαξε στον Ολυμπιακό Βόλου και έχει ως αποτέλεσμα την αγωνιστική άνοδο της ομάδας:
"Αλλαξε η διοίκηση. Ηρθαν νέοι παίκτες, συσπειρώθηκε ο κόσμος και τελευταίο είναι ότι άλλαξε ο προπονητής. Είναι μια ομάδα με βαθύ ρόστερ ο Ολυμπιακός Βόλου το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει οποιαδήποτε στιγμή".

- Για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου:
"Είναι δεδομένο ότι ο στόχος είναι η άνοδος. Το ήξερα από την στιγμή που ήρθα στην ομάδα. Απλώς κρατώ χαμηλούς τόνους γιατί προσπαθώ πάντα να κρατάω την ομάδα μου σε εγρήγορση. Οταν κάνεις 2-3 επιτυχίες τα «λουριά» πρέπει να είναι σφιχτά".

- Για τις θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα:
"Πολλά μπορούν να αλλάξουν από την πρώτη έως και την 12η θέση. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και μπορούν να υπάρχουν αλλαγές. Βλέποντας τα ρόστερ των ομάδα όλοι είναι εκεί που πρέπει να είναι".

- Για το μεγαλύτερο πρόβλημα της κατηγορίας:
"Το μεγάλο πρόβλημα της κατηγορίας, είναι οι χώροι. Εχει πίεση το παιχνίδι, είναι ανταγωνιστικό αλλά δεν έχει καλούς αγωνιστικούς χώρους αλλά και για προπόνηση".

- Για τους Ελληνες παίκτες:
"Υπάρχουν λίγοι νεαροί παίκτες. Η πίεση για τα αποτελέσματα οδηγεί τις ομάδες να μην επενδύουν σε νέα παιδιά αλλά και σε κάποια που έχει δοθεί η ευκαιρία δεν έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις".