ΠΑΟΚ: Φιλική νίκη με Λαγκαδά και δοκιμές από Μαρκόπουλο

Ο ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι κέρδισε την Τετάρτη (3/4) τον Ερμή Λαγκαδά με 69-37, με το τεχνικό τιμ της ομάδας να κάνει δοκιμές εν όψει του αγώνα με τον Πανελευσινιακό
Με νίκη του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το φιλικό που έγινε στο "Παλατάκι" με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά. Ο "Δικέφαλος" επικράτησε με 69-37, αλλά περισσότερη σημασία είχε το γεγονός πως έγιναν διάφορες δοκιμές μιας και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ θέλει να είναι προετοιμασμένο για το ματς με τον Πανελευσινιακό σε περίπτωση που παραμείνουν τα προβλήματα τραυματισμών των Παπαδόπουλου και Τσαιρέλη.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος έμεινε για λίγη ώρα στο γήπεδο μιας και ταλαιπωρείται από ίωση, έτσι ο βοηθός και γιος του, Χάρης, είχε ρόλο στο κοουτσάρισμα ενώ δόθηκε χρόνος σε αρκετούς παίκτες της ομάδας.
Στο ματς να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκαν οι οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Τσαιρέλης και Κώστας Χαραλαμπίδης.
Ο τελευταίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (δεν υπάρχει ουσιαστικά ανησυχία για την κατάστασή του), ο "Λάζος" έκανε βάρη σήμερα και ο δεύτερος θεραπεία. Για τους Παπαδόπουλο και Τσαιρέλη, στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν έχει αλλάξει κάτι στη παρούσα φάση, είναι αμφίβολοι για το σαββατιάτικο ματς και περιμένουν την Πέμπτη για να φανεί σε τι κατάσταση θα είναι.
Τα δεκάλεπτα: 13-10, 33-17, 51-31, 69-37
ΠΑΟΚ: Χάτσερ 9 (1), Κασελάκης 6 (1), Θεοδωράκος 11 (2), Δέδας 7 (1), Μαργαρίτης 5 (1), Νικολόπουλος 3 (1), Καλλές 7, Βαρυτιμιάδης 4, Χρυσικόπουλος 11 (3), Λιάπης 2, Αμπαράς, Κώττας 4.
Ερμής Λαγκαδά: Καϊκλής, Γκώνος, Ιωακειμίδης 1, Ονάσογλου, Καμαριώτης 4, Καλογιαννίδης, Αναγνωστόπουλος 12, Πλιούκας 7, Πιλκούδης, Γεωργίτσης 6, Παρίτσης 6, Κασούρας 1, Ζησόπουλος.