ΠΑΟ: Ενημέρωση για τους διακανονισμούς

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (26/3) υπήρξε ενημέρωση στους παίκτες του Παναθηναϊκού για την υπογραφή των σχετικών διακανονισμών, με στόχο την εξασφάλιση της αδειοδότησης από την UEFA, για τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του εδώ και καιρό είχαν ξεκινήσει συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενημερώνοντας τους σχετικά και θέλοντας να δουν ποιοι θα συμφωνήσουν και ποιοι θα προβάλουν αντιρρήσεις έτσι ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως.
Το μεσημέρι της Τρίτης (26/3), οι παίκτες του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν σχετικά πως η όλη διαδικασία με τις υπογραφές των σχετικών διακανονισμών θα ξεκινήσει με κάθε έναν εξ αυτών να μεταβαίνει στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ.
Σκοπός είναι μέχρι τα τέλη της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο Παναθηναϊκός να έχει όλες τις υπογραφές που χρειάζεται και να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια βρει μπροστά του.
Τα μεγαλύτερα... εμπόδιαμ ακούν στα ονόματα Μπουμσόνγκ και Κουίνσι, με τους δυο ξένους ποδοσφαιριστές να ζητάνε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους για να βάλουν την υπογραφή τους.
Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ παρουσιάζονται αισιόδοξοι για θετική έκβαση των συζητήσεων με τους δύο συγκεκριμένους παίκτες.