ΠΑΟ: Φιλική τριάρα επί της Κορίνθου

Με πολλά νέα πρόσωπα στην σύνθεση του, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της Κορίνθου, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στην Κόρινθο. Δύο γκολ πέτυχε ο Κλωναρίδης και ένα ο Ατζαγκούν.Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, με τους Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Αναστασόπουλο να ξεχωρίζουν.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν δυνατά το φιλικό και μόλις στο 17' άνοιξαν το σκορ, με τον Κλωναρίδη να πλασάρει σε κενή εστία, μετά από απόκρουση του Αρχοντάκη σε πλασέ του Μπαϊράμι.

Στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ταχύτητα, με τους γηπεδούχους να... αγγίζουν την ισοφάριση στο 30', όταν το ωραίο σουτ του Λούβρη σταμάτησε στο δοκάρι του Κοτσόλη.

Στο 26', ο Αναστασίου προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Αναστασόπουλο να παίρνει την θέση του Αμπεϊντ, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα.

Στο 45', μετά από εξαιρετική πάσα του Αναστασόπουλου, ο Κλωναρίδης πέρασε τον Αρχοντάκη και σε κενό τέρμα, δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να στείλει τον Παναθηναϊκό στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με προβάδισμα 2-0.

Οι αλλαγές του Αναστασίου στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους έδωσαν ώθηση στο Τριφύλλι, το οποίο ανέβασε ταχύτητα και έγινε πιο απειλητικό.

Στο 81', ο Ατζαγκούν επωφελήθηκε από... καραμπόλα και σε κενό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Παναθηναϊκό.

Κόρινθος: Αρχοντάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης, Λούβρης (61' Ντραγκόλοφ), Γκεοργκίεφ, Καφαντάρη.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μέντες, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Χουχούμης, Δώνης (46' Σταματάκης), Αμπεΐντ (26' Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (62' Μπαλμπόα), Κλωναρίδης (62' Μουζακίτης), Ντίνας.