Παπαζαχαρίας: Δεν μας αρκεί η ισοπαλία, πάμε για τη νίκη

Σύνθημα νίκης για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο έδωσε ο αμυντικός του Απόλλωνα Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαζαχαρία στη Nova:
«Είχαμε μια αλλαγή προπονητή και αυτό πάντα επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές  για κάτι παραπάνω στο νέο τεχνικό. Αυτό σημαίνει ότι όλοι θέλουν να δείξουν ένα καλό πρόσωπο και αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Πήραμε έναν βαθμό αν και δεν είμαστε ευχαριστημένοι.
Δεν κοιτάμε αντιπάλους, δεν έχουμε αυτή την πολυτέλεια. Πρέπει να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον Πανιώνιο και ελπίζω να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο.
Το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση των παιδιών και στο ότι έχουμε αδικήσεις τους εαυτούς μας γιατί έχουμε εάν καλό ρόστερ και η βαθμολογική εικόνα μας αδικεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία οπότε πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη.
Ξέρουμε τον αντίπαλο. Ο Πανιώνιος δεν έκανε μεταγραφές, έχει κάποιες απώλειες και σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».