Παπακώστας: Προσπαθήσαμε, αλλά...

Η Κέρκυρα υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, ωστόσο ο Γιάννης Παπακώστας τόνισε πως οι Φαίακες θα παίξουν κανονικά στα δύο τελευταία ματς, γιατί η ομάδα έχει ιστορία, αφήνοντας για ακόμη μια φορά αιχμές για την διαιτησία σε προηγούμενους αγώνες που έφεραν τους νησιώτες στην Β' Εθνική.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Παπακώστας στην συνέντευξη Τύπου:
"Σήμερα κάναμε μία προσπάθεια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές απουσίες ειδικά στο κέντρο της άμυνας. Μετά τα γεγονότα της Βέροιας ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από το ματς. Μας αιφνιδίασε το γρήγορο γκολ, ανεβάσαμε στροφές και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Όποιος έβαζε το δεύτερο γκολ θα έπαιρνε και το ματς. Δεν το καταφέραμε εμείς, το κατάφερε η Λιβαδειά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους.

Είναι δύσκολο όταν βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση για πάρα πολλές αγωνιστικές να προσπαθείς και να πολεμάς. Καταφέρανε ως ένα σημείο με τις δυνάμεις τους, όμως δεν φτάνουν μόνο οι δυνάμεις αφού υπήρχαν και κάποιοι άλλοι παράγοντες και είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών.

Συνεχίζουμε άλλα δύο παιχνίδια να δώσουμε το 100% και να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς στο τέλος γιατί η Κέρκυρα είναι μία μεγάλη ομάδα, έχει ιστορία και της αξίζει ανάλογη συνέχεια και επιτυχίες στο μέλλον και επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Θέλω να εκφράσω τη θλίψη μου για τον χαμό του Πέτρου Θεοδωρίδη. Συνεργάστηκα 18 μήνες και θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου και στους συγγενείς".