Παπαμακάριος: Σκέφτομαι να επιστρέψω στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, Μανώλης Παπαμακάριος, μίλησε για το μέλλον του και όχι μόνο.Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για:
-την ανταπόκριση του κοινού: «Για ακόμη μια φορά το κοινό της Ελευσίνας έδειξε πόσο αγαπά το μπάσκετ. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, είναι πάνω από χίλια άτομα και ευχαριστούμε τον κόσμο για αυτό. Είναι ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ. Περιμένουμε και σήμερα πολύ κόσμο για να χαρούμε το μπάσκετ».
 
-το σημερινό μενού: «Σήμερα θα έρθουν κι άλλα παιδιά. Μπορεί να ξαναέρθει ο Σόφο, γιατί χθες του άρεσε. Ήρθε έπαιξε με μικρά παιδιά και με μας. Σήμερα θα είναι παιδιά όπως ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Γιάννης Καλαμπόκης και άλλοι, ενώ το απόγευμα θα έχουμε και την τιμή να φιλοξενήσουμε τρεις κοπέλες από την Εθνική Γυναικών που προκρίθηκε στο Ευρωμπάσκετ».
 
-το σκοπό του 3 on 3: «Προσπαθούμε μέσω του 3 on 3 να διαδώσουμε το μπάσκετ. Αρκετοί παίκτες έχουν έρθει και θέλουμε να φέρουμε όσο περισσότερα παιδιά γίνεται κοντά στο άθλημα. Νιώθουμε μία υποχρέωση απέναντι στα μικρά παιδιά, γιατί κι εμείς ήμασταν κάποτε και ξέρουμε πώς αισθάνεται ένα παιδί κοντά σε αθλητές. Γι’ αυτό θέλουμε να συνεχιστεί αυτή η διοργάνωση και να πάει και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας».
 
-τις τιμές σε Τσαρτσαρή, Ντικούδη και Καλαϊτζή: «Αισθάνομαι υπέροχα που τίμησα σαν πρόεδρος του ΠΣΑΚ τρία παιδιά που άφησαν το στίγμα τους στο ελληνικό μπάσκετ. Το πόσο καλοί παίκτες είναι το δείχνουν οι καριέρες τους και το ξέρουν όλοι. Αυτό που θέλουμε να δείξουμε προς τα έξω είναι πως πρόκειται για εξαιρετικούς χαρακτήρες».
 
-τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ήταν μεγάλη επιτυχία η επιλογή του στο ντραφτ. Πέρσι τέτοιο καιρό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν στο 3 on 3 της Ελευσίνας μαζί με τα αδέρφια του. Οπότε έκανε το άλμα από εδώ στο ΝΒΑ (γέλια)».
 
-το μέλλον της καριέρας του: «Δεν έχω πρόβλημα να επιστρέψω στην Ελλάδα. Θα ήθελα να συνεχίσω στο εξωτερικό, αλλά κι εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλω να δω τι θα έχω στα χέρια μου τις επόμενες ημέρες και μετά θα αποφασίσω. Αυτός ο μήνας ήταν γεμάτος μπάσκετ, με το 3 on 3 στο Ηράκλειο και την Ελευσίνα, αλλά και ατομικές προπονήσεις, ενώ ξεκινάμε από την επόμενη εβδομάδα ένα καμπ στα Χανιά με κάποια άλλα παιδιά. Είναι ευχάριστη κούραση αυτή».