Παπανικολάου: Αυτό που μετράει είναι η πρόκριση στα πλέι οφ

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Σιένα, τόνισε ότι αυτό που μετράει για την ομάδα του είναι η πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα και στην απουσία του Πρίντεζη."Αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η πρόκριση στα προημιτελικά. Η ενέργεια και η ψυχή είναι πρώτα από όλα. Στα σημεία που παίζαμε καλά, παίζαμε καλά όλοι μαζί και αποδίδαμε όμορφο μπάσκετ.
Στα σημεία που άνοιγε η διαφορά δεν αφήναμε τη Σιένα να επιτεθεί στο τρανζίσιον. Το κλειδί ήταν πως η μπάλα έφευγε γρήγορα από τα χέρια μας και έφθανε στον ελεύθερο παίκτη.
Μέσα από τα μις ματς βγάζαμε ελεύθερες φάσεις. Είχαμε αμυντική προσήλωση, δεχθήκαμε πολύ λίγους πόντους κι αυτό ήταν και το κομμάτι που κράτησε την ομάδα μέσα στη διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τέλος", είπε αρχικά.
Για τη μη κάλυψη της διαφοράς της ήττας τους στον πρώτο αγώνα: "Το εάν θα παίξει ρόλο η διαφορά ή όχι θα το δούμε στο τέλος.

Εχουμε άλλα τρία παιχνίδια, θα τα παλέψουμε μέχρι το τέλος κι ελπίζουμε να στραβοπατήσει η Σιένα. Αυτό που μετράει είναι να περάσουμε στου 8".
Για την απουσία του τραυματία, Γιώργου Πρίντεζη: "Καλύψαμε καλά πιστεύω το κενό του Γιώργου. Ολα τα παιδιά τα πήγαν καλά σε αυτό, και ο Στράτος (Περπέρογλου) και ο Πέρο (Αντιτς).
Θα μας βοηθούσε πολύ σήμερα (14/3) ο Γιώργος, γιατί άφηναν αρκετά το σουτ στα τεσσάρια".