Παπανικολάου: Νίκη με Κίμκι και πρόκριση

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, σε δηλώσεις του μετά την νίκη επί της Φενερμπαχτσέ Ούλκερ, χαρακτήρισε τελικό το παιχνίδι με την Κίμκι στο ΣΕΦ, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους την νίκη-πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague."Καταρχήν κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κανένας δεν περίμενε πως θα είχαμε εύκολο έργο. Εχει δείξει την αξία της άλλωστε.
Μπορεί να μην έχει χημεία μέχρι στιγμής και να μην έκανε την πορεία που ήθελε ή περίμενε ο κόσμος. Πιστεύω πως η ομάδα μας στάθηκε καλά.

Παλέψαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι από το -6 και αυτό είναι το σημαντικό", είπε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.
Για τα προβλήματα τραυματισμών, είπε: "Οντως υπήρχαν πολλά προβλήματα. Αλλά αυτά υπάρχουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το θέμα είναι η ομάδα να ανταπεξέρχεται και να παίρνει τις νίκες.
Αν είχαμε πάρει και το ματς με την Μακάμπι θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα πλέον. Αυτό που μετράει είναι η νίκη. Θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι για τη νίκη και την πρόκριση.
Μιλάμε για ένα παιχνίδι τελικό. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Εχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Πρέπει να έρθει ο κόσμος και να πανηγυρίσουμε μαζί την πρόκριση".