Παραιτήθηκε ο Μπρουσιανός

Ο Ηλίας Μπρουσιανός, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, γνωστοποίησε μέσω ανακοινώσεων την παραίτηση του από το σύλλογο και τους Supporters.Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει στα διοικητικά θέματα η ΑΕΚ μετά τον υποβιβασμό της στη Football League.
Μέσω γραπτής δήλωσης, ο Ηλίας Μπρουσιανός έκανε γνωστή την παραίτηση του από τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ αλλά και του απλού μέλους του Δ.Σ. Επιπλέον εκτός από την παραίτηση του από το σύλλογο ο Μπρουσιανός αποτελεί πλέον παρελθόν και από του Supporters των οποίων ήταν ιδρυτικό μέλος.
Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

"ΠΡΟΣ

Την ΠΑΕ ΑΕΚ, Σπάτα, θέση Μαζαρέκο, όπως νόμιμα εκπροσωπείται από τον Πρόεδρο αυτής Κο Ανδρέα Δημητρέλο
Με την παρούσα σας δηλώνω ρητός και ανεπιφυλάκτως τη βούληση μου να παραιτηθώ από τη θέση του αντιπρόεδρου του ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της ΑΕΚ ΠΑΕ αλλά και από απλό μέλος του Δ.Σ
Της ΑΕΚ ΠΑΕ για καθαρά προσωπικούς λόγους.
Σας ευχαριστώ όλους για την ως τώρα συνεργασία που είχαμε ακόμα και σε κρίσιμες και οριακές για την ιστορία της ομάδας μας στιγμές.

Κατόπιν τούτου σας καλώ όπως προβείτε ΑΜΕΣΑ σε όλες τις επιβαλλόμενες  κατά νόμων ενέργειες για την αντικατάσταση μου από το Δ.Σ. της εταιρίας, την γνωστοποίηση των ενεργειών αυτών στις αρμόδιες εποπτικές αρχές και την ενημέρωση μου.

ΑΘΗΝΑ 26-4-2013
Με εκτίμηση
ΗΛΙΑΣ ΜΠΡΟΥΣΙΑΝΟΣ"

Η επιστολή παραίτησης από τους Supporters

"ΠΡΟΣ¨  ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ Δ.Σ. της SUPPORTERS CLUB ANΩΝΥΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

KΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ  κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΡΕΠΠΑ, Δικηγόρο της εταιρίας
Αξιότιμοι Κύριοι,
Με την παρούσα σας δηλώνω ρητός και ανεπιφυλάκτως τη βούληση μου να παραιτηθώ από τη θέση του αντιπρόεδρου του Διοικητικού Συμβούλιου της εταιρίας αλλά και από απλό μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου για προσωπικούς λόγους.
Κατόπιν τούτου σας καλώ όπως προβείτε στις άμεσες και επιβαλλόμενες  από το νόμο ενέργειες για την αντικατάσταση μου από το Δ.Σ. της εταιρίας, την γνωστοποίηση των ενεργειών αυτών στις αρμόδιες εποπτικές αρχές και την ενημέρωση μου.
Σας ευχαριστώ όλους για την ως τώρα συνεργασία που είχαμε ακόμα και σε κρίσιμες και οριακές για την ιστορία της ομάδας μας στιγμές.
ΑΘΗΝΑ 26-4-2013
Με εκτίμηση
ΗΛΙΑΣ ΜΠΡΟΥΣΙΑΝΟΣ"