Παραιτήθηκε ο Παναγόπουλος από τον Πανιώνιο

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος γνωστοποίησε μέσω επιστολής του την επιθυμία του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου.

Την απόφαση του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ιστορικού γνωστοποίησε μέσω επιστολής του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Οι λόγοι της απόφασης του, σύμφωνα με την επιστολή, είναι πως ενημερώνεται από τις εφημερίδες τα νέα της ομάδας, ενώ παράλληλα δηλώνει πως έχει διαταραχτεί η οικογενειακή του γαλήνη και η ψυχική του ηρεμία. Ωστόσο, ευχαρίστησε τη διοίκηση των κυανέρυθρων που του έδωσαν την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρο του και να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά και για την αμέριστη στήριξη τους στις προσπάθειες του.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου:

"Σε αυτούς τους 18 μήνες που βρίσκομαι στον Πανιώνιο, από το Νοέμβριο του 2011 ως βοηθός και τους τελευταίους τέσσερις μήνες ως πρώτος προπονητής της ομάδας, θεωρώ ότι έπραξα με γνώμονα το καλό του συλλόγου, συμπράττοντας στην προσπάθεια για την αγωνιστική σωτηρία και οικονομική εξυγίανση.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και την ευκαιρία που μου έδωσαν να εκπληρώσω ένα από τα μεγάλα μου προπονητικά όνειρα και να τεθώ επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του Ιστορικότερου συλλόγου της χώρας.

Πλέον όμως έχουμε φτάσει στο σημείο να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στην ομάδα μέσω των εφημερίδων. Ο ρόλος του προπονητή είναι πολυσύνθετος και εκτός όλων των άλλων απαιτεί και καθημερινή επικοινωνία με τους παίκτες που και αυτοί βιώνουν την δική τους αγωνία. Αποτέλεσμα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί εδώ και 18 μήνες και συνεχίζεται ακόμα είναι να έχει διαταραχτεί η οικογενειακή μου γαλήνη και η ψυχική μου ηρεμία και πλέον δεν μπορώ να συνεχίσω βασιζόμενος μόνο στο συναίσθημά μου.

Για τους λόγους αυτούς, θέτω την παραίτησή μου στην διάθεση της διοίκησης της ομάδας, ευχαριστώντας και πάλι για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Παράλληλα ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, τον κόσμο του Πανιωνίου για την αμέριστη στήριξή του στις προσπάθειές μας".