Παραλίγο έξωση στον Γκερέιρο!

Η κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΕΚ λίγο έλειψε να οδηγήσει στο... δρόμο τον Ρότζερ Γκερέιρο, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διαμένει είχε πολλούς μήνες να λάβει το ενοίκιο. Πάντως, έστω και καθυστερημένα η διοίκηση διευθέτησε το θέμα.Ο Ρότζερ Γκερέιρο ενημερώθηκε οτο πρωί από το δικηγόρο του ιδιοκτήτη του σπιτιού να αδειάσει το ταχύτερο δυνατό το σπίτι όπου κατοικεί, καθώς η διοίκηση της ομάδας οφείλει αρκετά ενοίκια και δεν θορυβήθηκε ούτε από το σχετικό εξώδικο.
Ο παίκτης ασφαλώς αναστατώθηκε και επικοινώνησε άμεσα με τον Ανδρέα Δημητρέλο να τακτοποιήσει κάτι που τελικά έγινε και το θέμα θεωρείται λήξαν.
Πάντως, είναι βέβαιο πως η διοίκηση της ομάδας θα ήταν προτιμότερο να μην αφήνει τέτοιες υποθέσεις να φτάνουν σε οριακό σημείο, γιατί τέτοιες ειδήσεις δεν κάνουν καλό στην εικόνα της.
Αλλωστε, ο Γκερέιρο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, καθώς υπάρχουν κι άλλα χρωστούμενα ενοίκια απέναντι σε ιδιοκτήτες σπιτιών που έχει αναλάβει την υποχρέωση να πληρώνει η ΠΑΕ.