Παραμένει ο Λο!

Ο Έισι Λο θα παραμείνει για δύο ακόμα χρόνια στον Ολυμπιακό, καθώς τα βρήκε σε όλα με τους Αγγελόπουλους και η ΚΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας τουςΟ Αμερικάνος πλέι μέικερ θα εισπράτει ένα ποσό κοντά στα 800 χιλιάδες δολάρια, μία αύξηση δηλαδή περίπου 300 χιλιάδες σε σχέση με τα όσα έπαιρνε τη σεζόν που μας πέρασε.

Μετά τη φυγή του Κάιλ Χάινς άλλωστε, θα ήταν τεράστιο πλήγμα να χαθεί και ο Λο, με αποτέλεσμα η διοίκηση να κάνει τα πάντα ώστε να τον κρατήσει στο Λιμάνι.

Ο Λο πάντως έχει το δικαίωμα μέχρι τις 25 Ιουλίου να ψάξει για ομάδα στο ΝΒΑ και εφόσον βρει μία συμφέρουσα πρόταση να υπογράψει εκεί.

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Έισι Λο για ακόμη δύο χρόνια", αναφέρεται στην ανακοίνωση.
O Λο είχε καθοριστική συμβολή στις επιτυχίες του Ολυμπιακού τις τελευταίες δύο σεζόν. Φέτος στην Α1 είχε 7,5 πόντους (76,6% βολές, 58,6% δίποντα, 30,8% τρίποντα), 2,4 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 18,7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε 8,1 πόντους (74% βολές, 46,2% δίποντα, 41,3% τρίποντα), 2,1 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ σε 22,3 λεπτά ανά αγώνα.