Παραμένει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Βρύζας

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέκτησε αιρετή διοίκηση μετά από περίπου εφτά χρόνια και την Τετάρτη (3/4) το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα με τον Ζήση Βρύζα να διατηρεί το ρόλο του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλουΤην εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ζήση Βρύζα απέδειξε ο Ιβάν Σαββίδης με την συγκρότηση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο πρέδρος της ΠΑΕ παρέμεινε στη θέση του και παράλληλα διατήρησε τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου.
Κάτι, που σημαίνει πως ο Ζήσης Βρύζας είναι και ο μοναδικός της διοίκησης, που έχει δικαίωμα υπογραφής. Από εκεί και πέρα, μέλη του συμβουλίου θα είναι οι Maria Goncharova, Ηλίας Γεροντίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ποικιλίδης».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: "Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ., όπως προέκυψε μετά από την χθεσινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας. Ο κ. Ζήσης Βρύζας παραμένει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, ενώ μέλη θα είναι οι: Maria Goncharova, Ηλίας Γεροντίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Ποικιλίδης".