Παρατηρήσεις από Φάμπρι λόγω Κέρκυρας

Μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κέρκυρα ο Φάμπρι, που στην προπόνηση της Τετάρτης (13/3) έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του
Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πλησιάζει και ο Φάμπρι, που περίμενε την Τετάρτη (13/3) για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, τους έκανε παρατηρήσεις για την εμφάνισή τους απέναντι στην Κέρκυρα.
Ο ισπανός τεχνικός τους ζήτησε να μην επαναλάβουν εμφάνιση ανάλογη με αυτή κόντρα στην Κέρκυρα, καθώς σε τέτοια περίπτωση οι πιθανότητες νίκης θα είναι μηδαμινές.
Αλλωστε ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια και δύο ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και οι πράσινοι θα πρέπει να δείξουν πολύ καλύτερο πρόσωπο αν θέλουν να εξασφαλίσουν θέση στα πλέι οφ.
Ο ισπανός πάντως μίλησε σε ήρεμο τόνο και εξήγησε πως αυτό που είδε με τους Φαίακες δεν τον ικανοποίησε.
"Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είχαμε με την Κέρκυρα. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Τουλάχιστον όμως καταφέρατε να πάρετε τη νίκη, που ήταν πολύ σημαντική για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα. Ξέρετε όμως ότι αν επαναληφθεί αυτή η εικόνα, δεν θα πάρουμε τη νίκη όπως έγινε με την Κέρκυρα", τους είπε μεταξύ άλλων.