Παρελθόν ο Σίμωσης από την Κέρκυρα

Εκκαθαρίσεων συνέχεια στην Κέρκυρα, καθώς μια μέρα μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τον Πανθρακικό, οι Φαίακες ανακοίνωσαν και το δεύτερο τέλος συνεργασίας τους με ποδοσφαιριστή – μετά τη μεσοβδόμαδη περίπτωση του Γιάννη Γκούμα.Ο λόγος, για τον Γιάννη Σίμωση. Ο νεαρός φορ είχε, επί της ουσίας, προαναγγέλλει το διαζύγιο ήδη από χθες, Κυριακή (21/4) το βράδυ, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο facebook: "Τελευταία βραδιά στην όμορφη Κέρκυρα", έγραψε. Ενώ, δεδομένου ότι δεν μετείχε στην αποστολή του αγώνα της Κομοτηνής, ήδη... χαιρέτισε κόσμο, πακέταρε και έφυγε το απόγευμα από το νησί.

Με την ΠΑΕ να βάζει και... με τη βούλα τελεία στη συνεργασία τους, μέσω μιας ολιγόλογης ανακοίνωσης, πριν από λίγη ώρα: "H ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΜΩΣΗ. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Κάπως έτσι, έπεσαν και τυπικά οι τίτλοι τέλους της οκτάμηνης συνεργασίας των δύο πλευρών, δίχως, ωστόσο, ο άλλοτε επιθετικός του Πανιωνίου να καταφέρει να πιάσει στο νησί. Οι Μάντζιος και Παπακώστας τον χρησιμοποίησαν σε μόλις επτά αγώνες της Super League (δίχως γκολ), με συνολικό χρόνο μόνο 121 λεπτά. Αντίθετα, καλύτερα τα πήγε στο θεσμό του Κυπέλλου, όπου κι «έγραψε» τα δύο μοναδικά του επίσημα γκολ με το «καραβάκι», κόντρα σε Τύρναβο (2-0) και Λεβαδειακό (1-2), εκτός.