Πασκουάλ: Ημασταν άτυχοι στο τέλος

Η Μπαρτσελόνα ήταν άτυχη στο τέλος της αναμέτρησης και ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των μπλαουγκράνα, Τσάβι Πασκουάλ. "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Αρχίσαμε με πολύ φόβο. Αστοχήσαμε σε πολλές προσπάθειες. Είχαμε τις ευκαιρίες μας.

Με την επανέναρξη επιστρέψαμε. Αυξήσαμε την πίεση στον Παναθηναϊκό. Αλλαξε όλη η αναμέτρηση. Αλλά στο τέλος ήμασταν άτυχοι.

Στο +2 υποπέσαμε σε λάθος, ο Παναθηναϊκός σκόραρε πίσω απ' τα 6,75μ. με ταμπλό και τύχη, ακολούθησαν 0/2 βολές μας κι ένα χαμένο σουτ απ' τα πλάγια, ενώ στα 5'' είχαμε νέα ευκαιρία, αλλά δεν τα καταφέραμε", είπε αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα

Στην συνέχεια, αναφγέρθηκε στα προβλήματά της ομάδας του: "Στη θέση "3" (εκτός ο Πιτ Μάικλ με πνευμονική εμβολή) έχουμε πρόβλημα, ίσως τα πήγαμε καλύτερα στη θέση "4", αλλά δίνουμε τη μάχη μας".

Τέλος, είπε: "Δεν είμαι μέσα στο μυαλό των παικτών. Πριν απ' το τζάμπολ είχαμε αυτοπεποίθηση. Υπάρχει πίεση. Δεν αποδώσαμε όσο καλά θα θέλαμε".