Πασκουάλ: Μπορούμε το break στο ΟΑΚΑ

Λίγο πριν από την τρίτη αναμέτρηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (16/4) ο προπονητής της ισπανικής ομάδας εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα.Ο Πασκουάλ έχοντας στη μνήμη του τα όσα διαδραματίστηκαν στην αντίστοιχη σειρά του 2011 δε θέλει να ξαναβρεθεί στη θέση του ηττημένου και προετοιμάζει την ομάδα του και σωματικά και ψυχολογικά για το μεγάλο αγώνα. Έχοντας ισοφαρίσει τη σειρά ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη με το τρίποντο του Διαμαντίδη στη λήξη του αγώνα, η Μπαρτσελόνα θέλει να ξαναπάρει το πλεονέκτημα και να κάνει το 2-1.

Ο προπονητής των μπλαουγκράνα τόνισε: "Πιστεύουμε σε εμάς, ήρθαμε στην Ελλάδα για τη νίκη και μόνο. Είμαι αρκετά αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Τρίτης (16/04), πως θα πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση και πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε και να επανορθώσουμε. Στην Βαρκελώνη υποπέσαμε σε αμυντικά λάθη, πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να βελτιώσουμε τα ποσοστά ευστοχίας μας, τα οποία δεν ήταν καλά. Καλούμαστε να βελτιωθούμε σε μία χρονική στιγμή, η οποία το επιβάλει.

Εχουν ακουστεί πολλά με ό,τι συνέβη προ διετίας, πως, αφού ηττηθήκαμε εντός έδρας, δεν έχουμε ελπίδες να νικήσουμε εκτός έδρας. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε χαρακτήρα και να βγάλουμε επιθετικότητα μπροστά σε μία καυτή ατμόσφαιρα. Πρέπει να ανησυχούμε για ό,τι μπορούμε να ελέγξουμε και να τα κάνουμε καλά, αυτό είναι το πιο σημαντικό".