Πασκουάλ: Υστερήσαμε στην φυσική κατάσταση και τα ριμπάουντ

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους έχασε η Μπαρτσελόνα στο μικρό τελικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Final Four.Ο προπονητής των μπλαουγκράνα μίλησε μετά το τέλος του μικρού τελικού για την προσπάθεια της ομάδας του.
"Τερματίσαμε τέταρτοι και θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου για την φετινή της πορεία και για το πώς έπαιξε εδώ. Τα αποτελέσματα δεν ήταν εκείνα που θέλαμε αλλά και πάλι παίξαμε καλά. Όπως και την Παρασκευή, τελειώσαμε με 12 λιγότερες επιθέσεις από τον αντίπαλό μας. Και είναι δύσκολο να νικήσεις έναν αγώνα με τέτοια στατιστική. Είχαμε καλή συμπεριφορά και αγωνιστική διάθεση σήμερα.
Έχοντας τραυματία τον Βίκτορ Σάδα, η ομάδα έκανε το καλύτερο που μπορούσε. Ο Τζαβάι επίσης ήταν εκτός, όμως είχαμε καρδιά και παίξαμε με κουράγιο. Οι νεαροί παίκτες έπαιξαν καλά και είμαστε χαρούμενοι με την απόδοσή τους. Χωρίς αμφιβολία, το χειρότερο ήταν ότι δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ σε κανέναν από τα δύο παιχνίδια. Η ομάδα νομίζω ότι δούλεψε σκληρά τόσο την Παρασκευή όσο και σήμερα. Στην τακτική τα πήγαμε καλά. Ήμασταν προετοιμασμένοι. Χάσαμε γιατί υστερήσαμε στην φυσική κατάσταση και τα ριμπάουντ".