ΠΑΣ Γιάννινα: Με Φεγκρούς στην αποστολή, αλλά...


Ο Γιάννης Χριστόπουλος συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με τον Αρη και τον Καρίμ Φεγκρούς, όμως ο Μαροκινός γκολκίπερ δεν είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεται στην τελική 18άδα, αφού δεν είναι απόλυτα έτοιμος από τον τραυματισμό του, γι' αυτό ο τεχνικός του ΠΑΣ πήρε μαζί του τρεις τερματοφύλακες (Μπαμπανιώτης, Μπακόλας οι άλλοι δύο)...Και ο Καρίμ Φεγκρούς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη. Κατά πόσο θα μπορέσει να ξεκινήσει από την αρχή θα φανεί αύριο.

Πάντως ο Χριστόπουλος πήρε 20 παίκτες στην αποστολή και για τη θέση του γκολκίπερ, πλην τον Φεγκρούς πήρε και τους Μπαμπανιώτη, Μπακόλα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ταμπάσης. Εκτός 20άδας έμεινε επίσης και ο Μάριος Οικονόμου που αισθάνθηκε ενοχλήσεις.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν τη νίκη. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με μια προπόνηση που έγινε στο στάδιο Ζωσιμάδες.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία είναι οι παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Μπαμπανιώτης, Φεγκρούς, Μπακόλας, Γιάκος, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Κοροβέσης, Ρουμπουλάκου, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μπέριος, Πάντος, Ντάσιος.