ΠΑΣ Γιάννινα: Τέλος ο Ταμπάσης, στο Καρπενήσι η πρετοιμασία


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας με τον Χαράλαμπο Ταμπάση και παράλληλα πως το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι.Δύο ειδήσεις προέκυψαν την Κυριακή στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η μια αφορούσε το τέλος της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Χαράλαμπο Ταμπάση και η άλλη για το που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

"Η ΠΑΕ H ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί τον Χαράλαμπο  Ταμπάση για την προσφορά και την άψογη επαγγελματική στάση που τήρησε στη διάρκεια της μεταξύ τους συνεργασίας  και του εύχεται, όπου επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του,  κάθε  επιτυχία", ανέφερε η ανακοίνωση.

Οσον αφορά τα της προετοιμασίας "Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Ο πρόεδρος της ομάδας μας  Γιώργος Χριστοβασίλης μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος,  Δημήτρη  Νιαρχάκο,  βρέθηκαν  σήμερα στο Καρπενήσι και μένοντας ικανοποιημένοι από το προπονητικό κέντρο που επισκεφθήκαν, συμφώνησαν ώστε   να πραγματοποιηθεί εκεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας για την φετινή περίοδο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στο Καρπενήσι, 30 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου,  η ομάδα θα διαμένει στο ξενοδοχείο AVARIS".