ΠΑΣ: Κόβονται οριστικά οι δεσμοί με τον Ερασιτέχνη

Δεν μπλόφαρε τελικά η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την ανάπτυξη συνεργασίας με άλλες Ακαδημίες της πόλης και όχι με αυτές του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα.Όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης, η ΠΑΕ θα συνεργάζεται στο εξής με τις Ελπίδες Ιωαννίνων του Κώστα Νάτση και τον Ατρόμητο '95 της θρυλικής μορφής του "Άγιαξ της Ηπείρου", Εδουάρδο Κοντογιωργάκη. Από τις Ακαδημίες αυτές θα προωθούνται στο εξής παίκτες στις ομάδες Κ-17 και Κ-20, ενώ στα σκαριά βρίσκονται συμφωνίες και με άλλες Ακαδημίες της πόλης και της Ηπείρου, ώστε να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο η βάση επιλογής παικτών που θα στελεχώνουν τις υποδομές της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με αυτά που ανακοίνωσε η ΠΑΕ, τα στελέχη των υποδομών θα έχουν πλέον στενή συνεργασία με τις δύο Ακαδημίες, αλλά και όσες άλλες ενταχθούν στο δίκτυο του ΠΑΣ Γιάννινα, που θα μεταφέρει τη δική του τεχνογνωσία.
Αντιθέτως, με τον ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα πλέον κόβονται οι όποιοι δεσμοί, όπως είχε ανακοινωθεί στο παρελθόν, με συνέπεια να μην υπάρχει πλέον προώθηση παικτών από τον ερασιτέχνη στην ΠΑΕ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της  συνεργασίας της  με τις Ακαδημίες των σωματείων  ΠΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 95 ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Τα δυο συνεργαζόμενα σωματεία, θα έχουν συνεχή επαφή  με το προπονητικό team και όλους τους συνεργάτες, τόσο της επαγγελματικής ομάδας, όσο και των υποδομών,  οι οποίοι θα  μεταφέρουν  την τεχνογνωσία, και την φιλοσοφία,  ώστε να εναρμονισθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές  τους  με τις απαιτήσεις της ομάδα μας, ενώ θα παρακολουθούν συνεχώς  την εξέλιξη τους με σκοπό  την  μελλοντική τους απορρόφηση  από τις ομάδες Κ15- Κ17-Κ20 .
Υπεύθυνοι στις ακαδημίες των ΠΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 95 ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ είναι οι Εδουάρδος Κοντογιωργάκης και Κωνσταντίνος Νάτσης αντίστοιχα.
Το σωματείο του Ατρόμητου διαθέτει δυο γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα στο Σταυράκι , θέση Βάιρα, ενώ οι Ελπίδες Ιωαννίνων δυο γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα στο 2ο km εθνικής οδού Ιωαννίνων - Περάματος. και ένα με πλαστικό χλοοτάπητα στην Κιάφα
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εγγραφές των αθλητών για την φετεινη σεζόν  θα γνωστοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ μελλοντικά θα ανακοινωθούν και άλλες συνεργασίες  με  σωματεία  της πόλης των Ιωαννίνων και της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου γενικότερα".