ΠΑΣ: Πρόβλημα με Ντε Βινσέντι

Στροφή στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιγινιακό την Τετάρτη έχουν κάνει στον ΠΑΣ αφήνοντας πίσω τους την αναμέτρηση της Λιβαδειάς. Αμφίβολη η συμμετοχή του Τόμας Ντε Βινσέντι που υπέστη κάκωση κόντρα στον Λεβαδειακό.Ξεκίνη η προετοιμασία των κυανόλευκων για το ματς της Τετάρτης με τον Αιγινιακό για το Κύπελλο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία, για όσους από τους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Λεβαδιακό. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε ασκήσεις αγωνιστικής τακτικής.

Απουσίαζε ο Ντε Βισέντι  ο οποίος  στον αγώνα με τον Λεβαδιακό υπέστη «ελαφρά κάκωση ποδοκνημικής, από άμεση πλήξη» και έκανε θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο. Η συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης κρίνεται αμφίβολη.

Για τον αγώνα της Τετάρτης, που ξεκινάει στις 15:30, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όρισε τιμή εισιτηρίου στα 5 ευρώ σε όλες τις θύρες, ανοίγοντας έτσι το γήπεδο σε όλο τον κόσμο. Είναι μια καλή ευκαιρία, λοιπόν, να υπάρξει αυξημένη προσέλευση, σ' ένα ματς που η ομάδα θα έχει ανάγκη τη συμπαράσταση του κόσμου της.