Πεδουλάκης: Δεν μας ενδιαφέρουν τα σενάρια, μόνο νίκη με την ΤΣΣΚΑ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, τόνισε ότι οι πράσινοι δεν ενδιαφέρονται για τα σενάρια των διασταυρώσεων και θέλουν μόνο την νίκη με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ (4/4), προκειμένου να επισφραγίσουν με τον καλύτερο τρόπο την πρόκριση τους στα πλέι οφ της Euroleague."Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στο Top 16, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα με παράδοση στην Ευρωλίγκα, με μεγάλη ποιότητα σε όλες τις θέσεις, βάθος, εμπειρία, ενώ πλέον δοκιμάζει και σχήματα που είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις.
Εμείς θα έχουμε δίπλα μας τον κόσμο και θέλουμε και ευελπιστούμε να φτάσουμε στη νίκη και να επισφραγίσουμε την πρόκριση μας στα πλέι οφ με τον καλύτερο τρόπο.
Ολα τα παιδιά είναι έτοιμα με τα γνωστά μικροπροβλήματα σε κάποια παιδιά μας.

Εχουμε μάθει να ζούμε με αυτό, δεν έχουμε ουσιώδη προβλήματα και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις στην Ευρώπη", είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Για τα σενάρια διασταυρώσεων: "Δεν μας ενδιαφέρουν τα σενάρια, είναι για τον κόσμο και τον Τύπο.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την νίκη. Εξάλλου οτιδήποτε άλλο δεν εξαρτάται από εμάς".
Για τον φετινό αγωνιστικό… Γολγοθά σε Ελλάδα και Ευρώπη: "Φέτος το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο.

Το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ θα είναι το 24ο παιχνίδι στην Ευρώπη και μαζί με αυτά του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και τα φιλικά έχουμε φτάσει τα 60 ματς.
Είναι πάρα πολλά σε μια χρονιά που η ομάδα αναδομείται που δεν έχει την ποιότητα και το βάθος 14 παικτών. Αν δείτε στο παρελθόν και εμείς όταν πήγαμε στο Σπόρτιγκ και η ΤΣΣΚΑ με μειωμένο μπάτζετ δεν μπήκαμε στους "16".
Τα παιδιά έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Είναι πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους ,έχουνε πολύ καλό κλίμα και κίνητρο. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστούμε, είναι σαν τον σεισμό, όσο προχωράς δυσκολεύει και σε ταρακουνά.
Για παράδειγμα στη Σόφια είχαμε πάει χωρίς τον Δημήτρη και είπαμε πως πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και έτσι. Και μας χρειάστηκε στη συνέχεια όταν μας έλειψε.
Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και να ζούμε με αυτό και οι παίκτες και το staff".