Πεδουλάκης: Κοντά στην κινεζική φιλοσοφία ο ΠΑΟ

Κοντά στην κινέζικη φιλοσοφία (πειθαρχία και ομαδική δουλειά) βρίσκεται ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αργύρη Πεδουλάκη, στο περιθώριο της συνέντευξής του ενόψει του φιλικού αγώνα που θα δώσουν οι πρωταθλητές Ελλάδα στην Κίνα.Αργύρης Πεδουλάκης: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε εδώ. Θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται έξω από την Ευρώπη αλλά και την Αμερική απ’ όπου έχουμε εικόνες. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η τεχνογνωσία μας βασίζεται στην πειθαρχία και στην ομαδική δουλειά. Γι αυτό και πιστεύουμε ότι η Κινέζικη φιλοσοφία βρίσκεται περισσότερο κοντά σε εμάς καθώς βασίζεται στην ομαδικότητα παρά. Όλοι έχουν σεβασμό για την ομάδα και είναι πιστοί σ’ αυτή».

Μάικ Μπατίστ: «Είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε στην Κίνα. Θα είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα αλλά και για όλους τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πάντες για τη φιλοξενία και πιστεύουμε ότι θα παρακολουθήσει ο κόσμος έναν συναρπαστικό αγώνα».

Πινγκ Σανγκ: «Είναι χαρά για μένα να βρίσκομαι πάλι στην πατρίδα μου. Προσπαθώ να συνηθίσω τον Ευρωπαϊκό τρόπο μπάσκετ και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά».

Μάνος Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος ΚΑΕ): «Θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχές και τις ευχαριστίες του προέδρου μας, του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος θα επιθυμούσε να βρίσκεται εδώ αλλά λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν τα κατάφερε. Η άποψή μας είναι ότι ο αθλητισμός δεν έχει σύνορα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και πιστεύουμε ότι η παρουσία μας στην Κίνα θα αποτελέσει την αρχή για πιο συχνές επισκέψεις Ευρωπαϊκών ομάδων στη χώρα αλλά και ομάδων από την Κίνα στην Ευρώπη. Θα ήταν χαρά μας να έρθουν ομάδες από την Κίνα στην πόλη μας, την Αθήνα, την πρωτεύουσα της Ελλάδας αλλά και του μπάσκετ, λόγω του Παναθηναϊκού».

<img alt="" src="/files/Image/2013/sep/13/pao.jpg" />

<img alt="" src="/files/Image/2013/sep/13/pao1.jpg" />

<img alt="" src="/files/Image/2013/sep/13/pao2.jpg" />

<img alt="" src="/files/Image/2013/sep/13/pao4.jpg" />

<img alt="" src="/files/Image/2013/sep/13/pao5.jpg" />

<img alt="" src="/files/Image/2013/sep/13/pao6.jpg" />