Πεδουλάκης: Να διαχειριστούμε το πλεονέκτημα

Ο Παναθηναϊκός έκανε το break στη Βαρκελώνη και ο Αργύρης Πεδουλάκης τονίζει πως πλέον οι πράσινοι θα πρέπει να διαχειριστούν το πλεονέκτημα της έδρας για να αποκλείσουν την Μπαρτσελόνα και να προκριθούν στο final four.Να διαχειριστεί σωστά το πλεονέκτημα έδρας που έχει πλέον αποκτήσει απέναντι στην Μπαρτσελόνα καλείται ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, που αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Γκιστ.
"Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις στην Ισπανία απέδειξαν πως οι αγώνες σε αυτή τη σειρά κρίνονται από την άμυνα και το ρυθμό. Τώρα οι δύο ομάδες γνωρίζουν η μία την άλλη πολύ καλύτερα. Ξέρουμε πως έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να διαχειριστούμε και αυτή την κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, καθώς το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο", δήλωσε ο τεχνικός του τριφυλλιού.
"Η Μπαρτσελόνα είναι μια πραγματικά καλή, έμπειρη και γεμάτη ποιότητα ομάδα, συνεπώς πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ σημαντικό για μας να δούμε αν ο Τζέιμς Γκιστ θα μπορεί να μας βοηθήσει μετά τον τραυματισμό του στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι κάτι που δεν θα το ξέρουμε μέχρι την τελευταία στιγμή", ήταν τα λόγια του Πεδουλάκη στην ιστοσελίδα της Euroleague.