Πεδουλάκης: Να παίξουμε όπως πρέπει με Πανελευσινιακό

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η ομάδα του, μετά την νίκη επί της Αλμπα για την Euroleague, πρέπει να εστιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παίξει όπως πρέπει απέναντι στον Πανελευσινιακό."Προερχόμαστε από μια νίκη για την Ευρωλίγκα απέναντι στην Αλμπα, αλλά για μία ακόμη φορά το μυαλό μας πρέπει να αφήσει για λίγο στην άκρη την Ευρώπη και να εστιάσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Το ζητούμενο για εμάς απέναντι στον Πανελευσινιακό είναι να παίξουμε για 40 λεπτά όπως πρέπει:
Δηλαδή, να είμαστε σοβαροί, να αποφύγουμε τα λάθη, να είμαστε συγκεντρωμένοι τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και να αγωνιστούμε με σεβασμό στον αντίπαλό μας", είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Από την πλευρά των παικτών, ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ξέρει να μάχεται και το έχει δείξει στην πορεία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Μπορεί ο Πανελευσινιακός να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να μπούμε στον αγώνα χαλαρά.
Χρειάζεται για μία ακόμη φορά να είμαστε παρόντες και στα σαράντα λεπτά, να παίξουμε σοβαρά από την αρχή ως το τέλος της αναμέτρησης και να έχουμε το μυαλό μας εστιασμένο στον αγώνα αυτόν και πουθενά αλλού".