Πεδουλάκης: Ο εφιάλτης έγινε όνειρο κι ελπίδα

Ο εφιάλτης του καλοκαιριού έγινε όνειρο κι ελπίδα για τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, μετά την νίκη επί του Κολοσσού. Ο προπονητής των πρασίνων τόνισε ότι το πρώτο στοίχημα έχει κερδηθεί, αφού η ομάδα παρέμεινε ανταγωνιστική, ενώ αναφέρθηκε και στην μετάβαση από την Euroleague στο ελληνικό πρωτάθλημα."Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθειά του, σε μία χρονιά που αναδομείται. Λίγες ομάδες έκαναν ό,τι ο Παναθηναϊκός, να αλλάξει τόσα πρόσωπα.

Παρέμεινε ανταγωνιστικός, αυτό μας χαροποιεί, μας δίνει κουράγιο. Ο εφιάλτης του καλοκαιρού έγινε όνειρο κι ελπίδα. Το πρώτο στοίχημα έχει κερδηθεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλαμε να αφήσουμε παιδιά να χαρούν το παιχνίδι, έπειτα την πνευματική πίεση των playoffs, να τρέξουμε, να προπονηθούμε, να παίξουμε πιο ελεύθερα.

Οι ασίστ μαρτυρούν την ομαδική επίθεση, δεν έγινε το ίδιο στην ομαδική άμυνα, το αφήσαμε επίτηδες. Δεν είχαμε συγκέντρωση. Είναι δικαιολογημένοι οι παίκτες, θέλαμε να ξεμπουκώσει η ομάδα.

Καλές γιορτές, Καλή Ανάσταση! Συνεχίζουμε", είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Τα ελληνόπουλα γνωρίζουν την κατάσταση στην Α1 και θα τη διαχειριστούν. Πρέπει στα ξένα παιδιά να βάλουμε τι σημαίνει αυτό. Κακά τα ψέματα, η Euroleague είναι το μεγαλύτερο κομμάτι.

Ηδη έχουμε ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια. Αφήνουμε το μυαλό να χαλαρώσει. Διάβασα τις δηλώσεις του Σπανούλη, πως ήταν ένας "Μαραθώνιος". Εχουμε παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει στην Α1. Θα βρούμε τον πυρήνα".

Οσον αφορά στα δημοσιεύματα σχετικά με το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ακόμα έναν γκαρντ, σχολίασε: "Εχουμε μία κενή θέση.

Αλλά είναι πάγια πολιτική της ομάδος και δική μου, πως είχαμε ένα παιχνίδι κι είμαστε εδώ να μιλήσουμε γι' αυτούς που ιδρώσανε. Από αύριο... Σήμερα δεν θέλω να συζητήσω. Είναι πάγια θέση μου".