Πειρατές του ονείρου: Κάθε έγκλημα έχει και τιμωρία

Ο σύνδεσμος οπαδών της ΑΕΚ "Πειρατές του Ονείρου" με ανακοίνωση του σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα, τον υποφαινόμενο υποβιβασμό και την τιμωρία που απαιτεί ο λαός της Ένωσης για όσους έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημέιο.Η ανακοίνωση:

 "Σπάραξαν και έλιωσαν στο καμίνι του πόνου οι καρδιές μας αυτό το καταραμένο κυριακάτικο βράδυ. Η ΑΕΚ, η ίδια η ζωή μας, η αναπνοή μας, η μεγάλη διαχρονική αγαπημένη μας, αργοπέθαινε πάνω στο νεκροκρέβατο, αυτό που της ετοίμασαν τόσο τα σιχαμερά κοράκια του παρασκηνίου, όσο και οι «δικοί της», οι ελεεινοί ψευτοσωτήρες που χρόνια τώρα την μαχαίρωναν ανελέητα και πισώπλατα. Όλες αυτές τις μαύρες μέρες είδαμε παλικάρια να λυγάνε, γερόντια να κλαίνε σαν μωρά παιδιά, οικογένειες να ζουν μέσα στο πένθος. Επικοινώνησαν μαζί μας ξενιτεμένοι από τα πέρατα της γης, θρηνώντας συντετριμμένοι. Η βαθιά ψυχική οδύνη που βίωσαν τα εκατομμύρια των πιστών της ΑΕΚ στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου θα γίνει «βαριά κατάρα» που θα πέσει επάνω στους δολοφόνους της Ομάδας της Προσφυγιάς. Γιατί μόνο ως δολοφόνοι νοούνται κάτι παλιοτόμαρα που ξεζούμισαν και ρήμαξαν την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και στο τέλος την πέταξαν στους πέντε δρόμους ντροπιασμένη και ετοιμοθάνατη. Να την καταντήσουν σε τέτοιο χάλι, να μην έχει τα φόντα όχι μόνο να πρωταγωνιστεί έτσι όπως πρέπει και αρμόζει στη βαριά Ιστορία της, αλλά να μην διαθέτει ούτε καν τα στοιχειώδη εφόδια για να κρατηθεί στην Α’ Εθνική (!!!), φτάνοντας στο τέλος να κάνει το γύρο του θανάτου απέναντι σε μια μικρή επαρχιακή ομάδα. Έτσι τη βρήκαν ανήμπορη την ΑΕΚ και οι άλλοι, οι μακελάρηδες του σάπιου κατεστημένου, που άδραξαν την ευκαιρία για να την αποτελειώσουν! Όμως το κακό είχε ήδη ξεκινήσει από «τα μέσα», πολλά χρόνια πριν, όταν κάποιες κλίκες και μερικά λαμόγια έκαναν «κατοχή» μέσα στο σπίτι μας, κάνοντας «το πάρτι του αιώνα», κατατρώγοντας τις σάρκες της ΑΕΚ και ρουφώντας της το ίδιο της το αίμα. Έγιναν φίρμες εις βάρος της ΑΕΚ κάτι νάνοι του κερατά, κονόμησαν και φτιάχτηκαν από την αγάπη μας οι σπιούνοι και οι κάθε λογής απατεώνες.

ΑΛΛΑ στο τέλος κάθε έγκλημα επιφυλάσσει και την τιμωρία του. Γελάστηκαν τα λαμόγια αν νομίζουν ότι θα καθαρίσουν τις βρωμιές τους διαλύοντας την ΑΕΚ. Γελάστηκαν αν φαντάζονται ότι θα περάσουν αλώβητοι πατώντας πάνω στο πτώμα της ΑΕΚ. Τα ψέματα που χρόνια σέρβιραν στο λαό μας τέλειωσαν. Τώρα πια δεν μιλάμε μόνο εμείς οι «Πειρατές του Ονείρου», που ούτως ή άλλως καταγγέλλαμε τη νοσηρή κατάσταση από παλιά, αλλά όλος ο κόσμος! Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ. Εκείνοι που ευθύνονται αυτοί και να πληρώσουν και όχι η Ομάδα που το αίμα της τρέχει ακόμη από τις πληγές της. Αν υπάρχει Πολιτεία να επέμβει τώρα, δεν θα πληρώνει μια ζωή ο λαουτζίκος. Η Πολιτεία ξέρει με ονόματα και διευθύνσεις τους μεγάλους ενόχους-δήμιους της ΑΕΚ, εκτός αν συνεχίσει να τους καλύπτει, πράγμα που δεν θα ανεχτεί ο λαός της ΑΕΚ, εδώ που φτάσαμε. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.
Η ΟΜΑΔΑΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ – ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Για την υπογραφή:
Η Γενική Συνέλευση
των «Πειρατών του Ονείρου»