Πελεγκρίνι: Θα το παλέψουμε...

Ανοικτά προγνωστικά ενόψει της ρεβάνς αφήνει η λευκή ισοπαλία μεταξύ της Μάλαγα και της Ντόρτμουντ στο "Λα Ροσαλέδα" και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι τονίζει πως η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση στη ΓερμανίαΗ Μπορούσια ήταν ανώτερη στην Ανδαλουσία (0-0), αλλά η Μάλαγα κράτησε το μηδέν και ο χιλιανός τεχνικός της αφού με μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους γερμανούς, τόνισε παράλληλα πως η ομάδα του θα παλέψει για την πρόκριση στη ρεβάνς της Γερμανίας.
"Το σημαντικό είναι ότι παραμείναμε στο στόχο μας. Η ισοπαλία αφήνει ανοικτά τα προγνωστικά. Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν ευκαιρίες.
Η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή ομάδα, με νέους παίκτες που έχουν σπουδαία τεχνική. Αν δείτε πέτυχε τέσσερα γκολ στον Άγιαξ, δύο στη Ρεάλ. Όμως η πρόκριση είναι ανοιχτή κι γι αυτή θα παλέψουμε στη ρεβάνς", δήλωσε σχετικά με το ματς ο τεχνικός της Μάλαγα, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες των Ιτούρα, Γουέλινγκτον στον επαναληπτικό:
"Είναι σημαντικοί παίκτες για την ομάδα. Ευτυχώς ο Ντεμικέλις γλίτωσε την κίτρινη κάρτα. Τώρα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια".