Περιζήτητος στην Αγγλία ο Κυριάκος

Μεγάλη... πέραση φαίνεται πως έχει στην Αγγλία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Bild", ομάδες όπως η Γιουνάιτεντ, η Σίτι, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ "γλυκοκοιτάζουν" την περίπτωση του νεαρού αμυντικού.Παρά το γεγονός πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έχει αγωνιστεί πολύ τη φετινή χρονιά, λόγω του τραυματισμού του που τον έχει θέσει εκτός από τον περασμένο Νοέμβρη, το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του παραμένει "ζεστό".

Σύμφωνα με τη "Βild", οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, η Τσέλσι και η Λίβερπουλ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή. Οπως αναφέρει, μάλιστα, το γερμανικό δημοσίευμα, η ρήτρα των 22,5 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Σάλκε δεν είναι απαγορευτική για τις ομάδες αυτές.

Να σημειώσουμε πως ο αθλητικός διευθυντής των βασιλικών μπλε, Χορστ Χελντ, έχει δηλώσει πως η Σάλκε περιμένει τον Κυριάκο να πάρει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ωστόσο απ' ό, τι φαίνεται η γερμανική ομάδα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησής του.

Η Σάλκε έχει ήδη συμφωνήσει με τον Φελίπε Σαντάνα της Ντόρτμουντ, προκειμένου να ενισχύσει το κέντρο της άμυνάς της.