Περιμένει τους "5" για τα τελικά πλάνα με ΠΑΟΚ

Την επιστροφή των Τζιμπούρ, Μασάντο, Φέισα, Κάρολ και Μέγερι περιμένει ο Μίτσελ ώστε να καταστρώσει τα τελικά του πλάνα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη
Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ερυθρόλευκοι μετά το τριήμερο ρεπό, που είχε χορηγήσει ο Μίτσελ, και άπαντες πλέον έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τον Δικέφαλο στο Φάληρο για την 27η αγωνιστική.
Ο ισπανός τεχνικός ωστόσο δεν μπορεί να ακόμα να... φορτσάρει για την αρχική 11άδα, καθώς η πρώτη φουρνιά διεθνών επέστρεψε, αλλά θα πρέπει να περιμένει ακόμα πέντε διεθνείς.
Συγκεκριμένα, ο Μίτσελ περιμένει την επανένταξη των Τζιμπούρ, Μασάντο, Φέισα, Κάρολ και Μέγερι, οι οποίοι ολοκληρώνουν σήμερα (26/3) τις υποχρεώσεις τους με τους διεθνείς και αναμένεται να βρεθούν την Τετάρτη (27/3) στου Ρέντη.
Αλλωστε τρεις ή τέσσερις από τους συγκεκριμένους παίκτες θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και ο Μίτσελ τους περιμένει για να κατασταλάξει στον τρόπο, με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Την ίδια ώρα, στο Λιμάνι επικρατεί το σύνθημα "οπωσδήποτε νίκη" για πολλούς λόγους. Αν και έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νίκες ως το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και όπως λένε στον Πειραιά "θέλει να στείλει και μήνυμα στον ΠΑΟΚ" ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία η λογική θέλει τον Δικέφαλο ως τον βασικό ανταγωνιστή των ερυθρολεύκων.