"Περιμένω την ευκαιρία μου από την ΑΕΚ"

Ο Αινείας Καλογερής μίλησε στη NOVA για το κρίσιμο ματς με τη Βέροια αλλά και για την επιστροφή του από τον τραυματισμό του τονίζοντας πως περιμένει την ευκαιρία του.Ο μεγάλος άτυχος της φετινής ΑΕΚ ήταν ο Καλογερής καθώς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας φαινόταν να κερδίζει τις εντυπώσεις και μια θέση στην ενδεκάδα αλλά ο σοβαρός τραυματισμός του στάθηκε τροχοπέδι στα όνειρα του.
Ο παίκτης της Ένωσης έχει επανέλθει πλήρως και μίλησε στην κάμερα της NOVA τόσο για το κρίσιμο ματς απέναντι στη Βέροια όσο και για την ευκαρία που περιμένει από την ομάδα του "δικεφάλου".

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι διαθέτουμε καλύτερη ομάδα απ" τη Βέροια και θα πάμε μόνο για να νικήσουμε. Αν είμαστε εμείς καλά, δε φοβόμαστε τη Βέροια. Το σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και δε θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια θα είναι όλα "τελικοί". Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τις δύο νίκες στην έδρα μας και μετά ό, τι καλύτερο μπορούμε εκτός έδρας" είπε ο νεαρός άσος για το ματς του Σαββάτου (16/03).

"Είχα έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό, αλλά τώρα είμαι καλά και περιμένω την ευκαιρία μου"