Περογαμβράκης: Θα άλλαζα τα 2 γκολ με την πρώτη νίκη του ΟΦΗ

Με μια νίκη όλα θα αλλάξουν υποστήριξε ο Αλέξης Περογαμβράκης, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΟΦΗ στην Κομοτηνή, με τον επιθετικό των Κρητικών να τονίζει πως θα άλλαζε τα δύο γκολ που έχει σκοράρει μέχρι τώρα με το πρώτο τρίποντο της ομάδας του.Αναλυτικά όσα είπε ο Αλέξης Περογαμβράκης στον Athletic Radio 104,2
Για την πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ: “Το γνωρίζουμε ότι υπάρχει πίεση όμως είναι η δουλειά μας. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και θέλει να κερδίζουμε. Ήθελα πολύ καιρό να το κάνω αυτό, είμαι από μικρός στην ομάδα, ο ΟΦΗ είναι στην καρδιά μου και ήθελα να πανηγυρίσω πολύ με αυτόν τον τρόπο”.
Για εκείνους που τον στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια: “Η οικογένεια μου, η μητέρα μου και η δικοί μου άνθρωποι ήταν εκείνοι που στάθηκαν μαζί μου. Πέρασα πολλά με τους τραυματισμούς μου όμως όποιος δουλεύει, ανταμείβεται. Αυτό έχω μάθει από μικρός και αυτό που κάνω”.
Για το αν θα άλλαζε τα 2 γκολ με μια νίκη του ΟΦΗ: “Θα τα αλλάζα, δεν το συζητάμε. Οπωσδήποτε, μια νίκη αλλάζει την ψυχολογία της ομάδας και όλα τα παιδιά το θέλουμε αυτό. Πιστεύω ότι την Κυριακή θα πάρουμε τη νίκη, για να αλλάξει την ψυχολογία μας και να πάμε καλύτερα”.
Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: “Πιστεύω ότι και αυτά τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει ποια φανέλα φορούν. Βοηθούν αυτοί, βοηθάμε και εμείς. Όταν έρθει η πρώτη νίκη, τότε θα δούμε έναν άλλο ΟΦΗ γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο”.
Για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό: “Αν η ομάδα πάει στην Κομοτηνή και δείξει αυτό που έδειξε κόντρα στον ΠΑΟΚ, τότε θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι”.
Για τον επιθετικό που θαύμαζε μικρότερος: “Το έχω πει και μικρότερος, ότι πρότυπο μου ήταν ο Νίκος Μαχλάς. Προσπαθώ για το καλύτερο, θέλω πολύ να του μοιάσω και μέσα από την δουλειά μου θέλω να βελτιωθώ και να γίνω ακόμα καλύτερος”.
Για την παρουσία του κόσμου: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο γιατί φέτος είναι συγκλονιστικός. Όλοι γνωρίζουμε ότι χωρίς την δική του βοήθεια, η ομάδα δεν θα ήταν τώρα στην Σούπερ Λιγκ”.