Περπέρογλου: Μεγαλύτερη ασφάλεια με τη νέα φροντ λάιν

Η γραμμή των ψηλών του φετινού Ολυμπιακού παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια (απ' ό,τι πέρσι), σύμφωνα με τον Στράτο Περπέρογλου.Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για το 9 στα 9 της ομάδας του στο ξεκίνημα της σεζόν (Euroleague, Α1, Κύπελλο, Διηπειρωτικό).
 
"Σίγουρα αισθανόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια στην άμυνα με τη νέα φροντ-λάιν. Τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν έφεση στο μπλοκ και είναι δυνατοί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Όμως, έχουμε παρουσιάσει ένα πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ που παίρνει ο αντίπαλος. Διότι επειδή ακριβώς οι ψηλοί μας έχουν έφεση και ικανότητα στο κόψιμο, όταν πηδάνε στις φάσεις για να σταματήσουν τον αντίπαλο, δίνοντας και βοήθειες, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κάποιες φορές να παρουσιάζουμε πρόβλημα στο να ασφαλίσουμε το αμυντικό ριμπάουντ. Και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο στα ριμπάουντ και οι "κοντοί" μας". Χρειάζεται να βελτιωθούμε σε αυτό το κομμάτι", είπε και συνέχισε...

"Και φέτος το τρανζίσιον παιχνίδι θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν μας. Έχουμε μία αρκετά γρήγορη και αθλητική ομάδα και μέσα από την καλή άμυνα που θα βγάζουμε, θα πρέπει να επιδιώκουμε να τρέχουμε στο ανοιχτό γήπεδο, γιατί είμαστε καλοί σε αυτό" υποστήριξε και κατέληξε κάνοντας αναφορά στο ματς της επόμενης αγωνιστικής: "Η Σιένα φέτος παρουσιάζεται αποδυναμωμένη σε σύγκριση με τα τελευταία χρόνια, αλλά πάντα παραμένει κατά τη γνώμη μου μία υπολογίσιμη δύναμη. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στην Ιταλία και σαφώς σκοπός μας είναι να πάρουμε την τέταρτη σερί νίκη μας στην Euroleague".