Πιέζει Παναιτωλικό ο Μητρόπουλος, αισιοδοξούν για Κουτρουμπή

Ο Παύλος Μητρόπουλος εξέφρασε στους ανθρώπους του Παναιτωλικού την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ σε νέα επικοινωνία τους.Αισιοδοξία για Κουτρουμπή.

Ο αμυντικός χαφ αγωνίστηκε τη σεζόν που πέρασε με τη φανέλα της ΑΕΚ ως δανεικός από την ομάδα του Αγρινίου με οψιόν αγοράς από την Ενωση. Οι άνθρωποι του κιτρινόμαυρου συλλόγου έχουν καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή, με την ομάδα του Παναιτωλικού να αποτελεί μοναδικό εμπόδιο στην υπόθεση της απόκτησης του.

Επιθυμία πάντως του Μητρόπουλου είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ, αντιλαμβανόμενος το νέο ξεκίνημα που πραγματοποιείται και αυτό είναι που τόνισε  και στους ανθρώπους του Παναιτωλικού, προκειμένου να μειώσουν τις απαιτήσεις τους και βρεθεί η "χρυσή τομή" με τους κιτρινόμαυρους.

Bελτιωμένη πρόταση σε Κουτρουμπή

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προχώρησαν σε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Γιώργο Κουτρουμπή, τον οποίο θεωρούν απαραίτητο για το κέντρο της άμυνας. Πλέον η Ενωση περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, με τον ίδιο να δείχνει θετικός με την προοπτική και το πλάνο Μελισσανίδη και τους κιτρινόμαυρους να παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την παραμονή του στην ομάδα.