Πλατανιάς: Ψήνεται... φιλικό με την Αϊντχόβεν


Μεγαλο διεθνές φιλικό με την PSV Αϊντχόβεν "ψήνει" ο Πλατανιάς, που έχει κάνει την σχετική πρόταση στην ολλανδική ομάδα και περιμένει την απάντησή της για να παίξουν στα Περιβόλια την Τετάρτη 22 Μαΐου.Σον Πλατανιά είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι η Αϊντχόβεν θα δώσει τη συγκατάθεσή της και θα έρθει προς τα τέλη του μήνα στην Κρήτη, συνδυάζοντας... διακοπές και την υποχρέωσή της να παίξει αυτό το φιλικό με την ομάδα των Χανίων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ολλανδοί έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση επί της ουσίας, ωστόσο αρχικά εξέφρασαν την αντίρρηση για την ημερομηνία προτείνοντας την Τετάρτη 29 Μαΐου για την διεξαγωγή του φιλικού, με τον Πλατανιά να τους αντιπροτείνει τις 22 κι έτσι, απομένει η οριστική απάντηση τους.

Ο Αγγελος Αναστασιάδης στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, τόνισε στους παίκτες ότι όσοι έχουν κλείσει εισιτήρια και έχουν προγραμματίσει την αναχώρησή τους από τα Χανιά στις 20 Μαΐου να τα αλλάξουν και να τα μεταφέρουν για τρεις ημέρες αργότερα...

Δοκιμάζει Βραζιλιάνο φορ και τον Ντεντάκη
Από κει και πέρα, ένας Βραζιλιάνος επιθετικός αγνώστων λοιπών στοιχείων και ο δεξιός μπακ του Κισαμικού Αντώνης Ντεντάκης πέρασαν στην προπόνηση της Παρασκευής από το μικροσκόπιο του Αναστασιάδη.

Ειδικά ο Ντεντάκης προκάλεσε την καλή εντύπωση του προπονητή του Πλατανιά κι έτσι εφόσον συνεχίσει να πράττει το ίδιο και στις επόμενες προπονήσεις, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί για την ενίσχυση της ομάδας Κ20.

Οσον αφορά τον Βραζιλιάνο, παίζει επιθετικός αλλά δεν έχουν γίνει έως τώρα γνωστά περισσότερα στοιχεία που αφορούν το όνομα, την ηλικία αλλά και την ομάδα που αγωνιζόταν πριν. Αυτό που ακούγεται έντονα, είναι πως θεωρείται πολύ πιθανό ο Αναστασιάδης να τον χρησιμοποιήσει τη Μ. Τρίτη (30/4) στο φιλικό με τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο.