Πληρώνει για τα "γαλλικά" και την αποβολή ο Μπαλοτέλι

Τρεις αγωνιστικές ως τιμωρία επιβλήθηκε στον Μάριο Μπαλοτέλι για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Νάπολι με αποτέλεσμα ο ιταλός επιθετικός να απουσιάσει από το ματς με τη Γιουβέντους
Ο Μάριο Μπαλοτέλι έχασε στο παιχνίδι με τη Νάπολι το πρώτο πέναλτι στην καριέρα του, λίγο αργότερα γεύτηκε το πικρό ποτήρι της ήττας από τη Νάπολι (1-2) και πλέον είναι ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα του στα επόμενα τρία ματς πρωταθλήματος.
Η κόντρα που είχε με τον διαιτητή Μπάντι αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα στο Μίλαν-Νάπολι στοίχισε ακριβά στον 23χρονο Ιταλό επιθετικό καθώς πέρα από την δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε, δέχτηκε και την καμπάνα της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με την απόφαση που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, ο Μπαλοτέλι θα χάσει τα τρία επόμενα ματς, καθώς στη ποινή της μίας αγωνίστικής για την αποβολή προστέθηκαν και άλλες δύο για ύβρεις προς τον διαιτητή.
Αυτό σημαίνει πως θα χάσει τους αγώνες με Μπολόνια, Σαμπντόρια και Γιουβέντους, με τους "ροσονέρι" να έχουν πάντως το δικαίωμα άσκησης έφεσης για να μειώσουν την έκταση της ποινής.
Εν τω μεταξύ, με κλειστή την θύρα των οργανωμένων οπαδών της (Curva Sud) θα αγωνιστεί η Μίλαν κόντρα στη Σαμπντόρια στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, λόγω ρατσιστικών συνθημάτων από τους τιφόζι των Μιλανέζων στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στη Νάπολι.