Πλησιάζει στη Γιουβέντους ο Ογκμπόνα

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του Αντζελο Ογκμπόνα φέρεται να βρίσκεται η Γιουβέντους, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αμυντική της γραμμή.Ο ιταλός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Τορίνο μέχρι το 2016, βρίσκεται στο στόχαστρο της "Κυρίας" εδώ και αρκετό καιρό και όπως όλα δείχνουν έφτασε η ώρα να φορέσει τα ασπρόμαυρα της Γιούβε.

Η Γιουβέντους έχει έρθει σε συμφωνία με την Τορίνο για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στα 14 εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα δώσει και δύο παίκτες της στη γκρανάτα ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Ο ένας από τους δύο θα είναι σίγουρα ο Τσίρο Ιμόμπιλε, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις για το ποιός θα είναι αυτός που θα τον ακολουθήσει στο "Κομουνάλε". Η Τορίνο θα ήθελε τον Ρέτο Τσίγκλερ στο ρόστερ της, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του ελβετού είναι αρκετά υψηλές για τα δεδομένα της ιταλικής ομάδας.

Μία άλλη λύση θα ήταν να παραχωρηθεί ο Φρέντερικ Σόρενσεν, ωστόσο ο προπονητής της Τορίνο, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, δεν φαίνεται να έχει πειστεί πως ο δανός αμυντικός είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα του.

Πάντως, υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί σύντομα λύση και πως ο Ογκμπόνα θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφική κίνηση της Γιουβέντους μετά τη συμφωνία που υπάρχει εδώ και καιρό με τον Φερνάντο Γιορέντε και την απόκτηση των δικαιωμάτων του Φεντερίκο Πελούζο.