Πολατιάν: Δεν μας ενδιαφέρει η ΑΕΚ, για νίκη στην Ξάνθη


"Ακόμη δεν τέλειωσε τίποτα. Πάμε για νίκη στην Ξάνθη, έχουμε άλλον έναν τελικό μπροστά μας. Δε μας ενδιαφέρει η ΑΕΚ...", είναι το μήνυμα που στέλνει ο σύμβουλος αγωνιστικού τμήματος του Αρη, Λάζαρος Πολατιάν.Μιλώντας στον 102FM/ΕΡΤ 3 ο βετεράνος διαιτητής τόνισε: "Πανηγυρίσαμε όλοι τη νίκη επί του Αστέρα, αλλά από σήμερα στρωθήκαμε και πάλι στη δουλειά. Εστιάζουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να μη μας ενδιαφέρει τι συνέβη στο ΟΑΚΑ, να είμαστε απόλυτα εξασφαλισμένοι.

Δε μας ενδιαφέρει η ΑΕΚ. Μας το είπε ήδη και ο πρόεδρός μας που διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είμαστε τυχεροί που δεν χάσαμε απ’ τον Πανθρακικό, γιατί αλλιώς δε θα συζητούσαμε αυτήν τη στιγμή για σωτηρία της ομάδας".

Ο Λάζαρος Πολατιάν αναφέρθηκε επίσης στους φιλάθλους του Άρη: "Στηρίζουν την ομάδα οικονομικά και ψυχολογικά. Τρανό παράδειγμα αυτό που είδαμε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Σπάνια βλέπεις τέτοιον παλμό. Ορισμένα γήπεδα, όπως η… Τούμπα, το Χαριλάου, το Καραϊσκάκη έχουν άλλον παλμό, αντίθετα με γήπεδα, όπως το ΟΑΚΑ"!

Το στέλεχος της ΠΑΕ Άρης μίλησε και για τον… παρορμητισμό του Λάμπρου Σκόρδα: "Ο πρόεδρος νευριάζει, αλλά του περνάνε πολύ γρήγορα τα νεύρα και όσοι τον γνωρίζουν, δεν δίνουν συνέχεια".