Πολατιάν: Ηρθα να βοηθήσω να σώσουμε τον Αρη

Ο Λάζαρος Πολατιάν είναι πλέον στέλεχος του Αρη, αφού παραιτήθηκε και επίσημα από την ΕΠΟ. Ήδη έπιασε δουλειά σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης και υποστηρίζει σε δηλώσεις του πως πήγε στους "κίτρινους" για να "σώσουν" όλοι μαζί την ομάδα της Θεσσαλονίκης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολατιάν στο PRESSARIS:

Νιώθετε ήδη μέλος του Αρη; "Και βέβαια, νιώθω ήδη κομμάτι του Αρη, ήδη έχω κάνει αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και έχουμε βρει ένα δρόμο για να βαδίσουμε".

Για ποιο λόγο επιλέξατε να αναλάβετε τώρα πόστο στους κίτρινους; "Μου ζητήθηκε πριν λίγες μέρες από τους ανθρώπους του Αρη να βοηθήσω την προσπάθεια που γίνεται και γι αυτό είμαι εδώ. Ήρθα στον Αρη για να βοηθήσω και θα το κάνω".

Ήσασταν παρατηρητής διαιτησίας, όμως… "Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στο χώρο της διαιτησίας είχε κλείσει και ήρθε η ώρα να ανοίξω ένα νέο κύκλο. Ήρθε η πρόταση του Αρη, η οποία αποτελεί έναν νέο σταθμό στην ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο που πάντα αγαπούσα και θέλω να υπηρετώ".

Γιατί στον Αρη, ειδικά από τη στιγμή που όπως λέγεται εσείς συμπαθείτε άλλη ομάδα; "Αυτά τα λένε κάποιοι που θέλουν να κάνουν κακό. Δεν μπορούμε τώρα να ασχοληθούμε με αυτά. Εγώ υπηρετώ το ποδόσφαιρο. Είχα φίλους στον Αρη και έχω και τώρα φίλους και μάλιστα πολύ περισσότερους. Νομίζω θα γίνουμε μια ισχυρή παρέα, μια δυνατή διοικητική ομάδα που θα φέρει αποτελέσματα στο έργο της".

Ποιοι είναι οι στόχοι σας; "Κατ’ αρχήν έχω συναντηθεί με τον πρόεδρο τον κ. Ψηφίδη και με τα άλλα στελέχη της ΠΑΕ. Διαπιστώνω ότι είναι μια διοίκηση τίμιων παραγόντων που θέλουν το καλό του Αρη, τη σωτηρία του και την εξυγίανση σε όλα τα επίπεδα. Πρώτος στόχος να σωθεί αγωνιστικά η ομάδα και μετά θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα…".