Πολλές οι απουσίες στην Παιανία, διάταση ο Ζέκα

Διάταση στον έξω πλάγιο έδειξαν οι εξετάσεις του Ζέκα ενώ στην πρώτη προπόνηση των πράσινων ενόψει του ματς με την Βέροια ο Γιάννης Βονόρτας μέτρησε αρκετές απουσίες.
Επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη (16/4) για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Δευτέρας (15/4) με τον Γιάννη Βονόρτα να μετράει αρκετές απουσίες στη πρώτη προπόνηση του Τριφυλλιού ενόψει Βέροιας.
Συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Ζέκα διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφρά διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος και θα υποβληθεί σε θεραπεία για μερικές ημέρες.
Κάτι που σημαίνει πως ο πορτογάλος δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα οι Φουρλάνος και Κουίνσι απουσίασαν λόγω ίωσης, ο Ταμπάκης προπονήθηκε ατομικά ενώ και ο Μαυρίας υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Την ίδια ώρα οι Τριανταφυλλόπουλος και Βιτόλο προπονήθηκαν μόνοι τους νωρίτερα λόγω υποχρεώσεων που δεν τους επέτρεψαν να λάβουν μέρος στην προπόνηση στην προγραμματισμένη της ώρα ενώ ο Μπουμσόνγκ απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους.
Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με δίτερμα. Οσοι ξεκίνησαν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.