Πού θα σταματήσει το τρένο της Ρόμα;

Η νίκη επί της Κιέβο δεν πρόσφερε απλώς και μόνο (ακόμα) τρεις βαθμούς στη Ρόμα, αλλά καθιστά το ξεκίνημα των Ρωμαίων στο πρωτάθλημα ως το καλύτερο που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ομάδα στη Serie A!To "10 στα 10" της Ρόμα είναι η καλύτερη εκκίνηση που έχει γίνει ποτέ στο ιταλικό πρωτάθλημα και αν μη τι άλλο ενισχύσει την άποψη ότι οι Τζιαλορόσι φέτος μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Το... δέκα το καλό βγήκε απέναντι στην Κιέβο, απέναντι στην ομάδα που πέρσι είχε περάσει με 0-1 από το Ολίμπικο τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε (μ' ένα γκολ του Θερό στις καθυστερήσεις), γκρεμίζοντας ουσιαστικά τις ελπίδες της Ρόμα για έξοδο στο Europa.

Πού όμως θα σταματήσει το σερί; Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα, διαπιστώνει κανείς ότι οι Ρωμαίοι μπορούν κάλλιστα να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, καθώ τις επόμενες αγωνιστικές παίζουν με (όχι και τόσο ισχυρή) Τορίνο εκτός και εντός με Σασουόλο και Κάλιαρι.

Ακολουθεί η εκτός έδρας αποστολή στο Μπέργκαμο με τη "δυνατή" Αταλάντα, για να ακολουθήσουν τα ντέρμπι εντός με Φιορεντίνα και εκτός με Μίλαν.