Πού πας ρε... Γκέτσε;

Την οργή της Adidas, της αθλητικής εταιρείας που "ντύνει" τη Μπάγερν, προκάλεσε η εμφάνιση του Μάριο Γκέτσε αλλά και του Γιαν Κίρχοφ με μπλουζάκι της Nike στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής τους από τους βαυαρούς.Ο Μάριο Γκέτσε παρουσιάστηκε και επίσημα από τη διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου την Τρίτη (2/7), ωστόσο υπέπεσε σε μία τεράστια... γκάφα. Ο γερμανός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε με μπλουζάκι της Nike, σε επίσημη εκδήλωση της Adidas.
 
"Η εικόνα του Μάριο Γκέτσε στη σημερινή συνέντευξη τύπου μας εξέπληξε δυσάρεστα. Βάσει συμβολαίου, δεν επιτρέπεται αφού είναι επίσημη εκδήλωση της Adidas" ήταν τα λόγια του Ολιβερ Μπέργκεν, εκπροσώπου της εταιρείας.
Ο μάνατζερ του Γκέτσε απολογήθηκε για την γκάφα αυτή του πελάτη του: "Ζητήσαμε ήδη συγνώμη απ’ την Αdidas γι’ αυτό που συνέβη. Ο Μάριο Γκέτσε είναι υποχρεωμένος να φοράει παπούτσια της Nike στα παιχνίδια, αλλά όχι βέβαια σε επίσημες εκδηλώσεις. Θα έπρεπε να ακολουθήσει τις προδιαγραφές της εταιρίας που κατασκεύασε τη φανέλα. Δεν θα συμβεί ξανά".
Μάλιστα, το ακόμη πιο απίστευτο είναι πως την ίδια επιλογή έκανε και το έτερο  μεταγραφικό απόκτημα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Γιαν Κίρχοφ, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως ήταν η πρώτη μπλούζα που έβγαλε από τη βαλίτσα του και τη φόρεσε χωρίς να το... πολυσκεφτεί.