"Πράσινο φως" για τον δανεισμό του Τζόναθαν

Την συγκατάθεσή της για τον δανεισμό του Τζόναθαν Ντος Σάντος στον Ολυμπιακό φέρεται να έδωσε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα.Σύμφωνα με την SportDay, οι Καταλανοί θέλουν να παραχωρήσουν τον 23χρονο μεσοεπιθετικό σε κάποια ομάδα, στην οποία θα πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής, έτσι ώστε να αποδείξει αν αξίζει μια θέση στο ρόστερ των "μπλαουγκράνα".

Ο Τζόναθαν δεν συγκαταλέγεται στις πρώτες επιλογές του Βιλανόβα για τη νέα σεζόν και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Μπάρτσα είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του στους Πειραιώτες.

Μάλιστα η ισπανική ομάδα δεν αξιώνει χρήματα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, απλά ο σύλλογος που θα τον αποκτήσει να καλύψει το συμβόλαιό του.

Πάντως, για τον μεξικανό εξτρέμ, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Μίτσελ, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και ως εκ τούτου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κινηθεί πολύ γρήγορα για την απόκτησή του.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι από την ιβηρική χώρα τονίζεται πως ο παίκτης, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα των "μπλαουγκράνα", δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του:

"Ο Τζόναθαν δεν έχει λόγο να βιαστεί για την απόφαση που θα πάρει. Θα περιμένει τη λήξη του πρωταθλήματος τον Ιούνιο, θ' ακούσει όλες τις προτάσεις που θα του γίνουν κι εν συνεχεία θα κρίνει ποια είναι η πιο δελεαστική. Αρκετές ισπανικές ομάδες αναμένεται να δείξουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του".