Πράσινο φως και τυπικά για τους Ζωσιμάδες


Το πράσινο φως για την χρησιμοποίηση του Σταδίου "Ζωσιμάδες" για την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο δόθηκε την Τρίτη (15/10) το μεσημέρι από τον υπεύθυνο συντήρησης που είχε αναλάβει το έργο. Από χθες (14/10) το ρεπορτάζ έλεγε πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το γήπεδο, αφού οι απαραίτητες εργασίες που ήταν να γίνουν ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση με την παραχώρηση του Εθνικού Σταδίου.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, προπόνηση συναρμογής και ασκήσεις αγωνιστικής τακτικής, περιελάβανε η σημερινή μέρα στο στρατόπεδο του ΠΑΣ.
 
Ο Σάββας Παντελίδης στον αγώνα με τον Πανιώνιο θα στερηθεί τις υπερησίες των τραυματιών Τόμας Ντε Βινσέντι και Κριστιάν Τσάβες οι οποίοι λόγω τραυματισμών απουσιάζουν από τις προπονήσεις.

Απόντες ακόμη ήταν οι Στρούνα, Λίλα, Βίλα  και Κρητικός που έχουν υποχρεώσεις με τα Εθνικά τους συγκροτήματα και ο τραυματιας Μπέριος.

Μετά το τέλος της προπόνησης παίκτες του ΠΑΣ υπέγραψαν αυτόγραφα σε μαθητές δημοτικών σχολείων οι οποίοι ήταν εκδρομή στο ΠΕΑΚΙ.