Πρίντεζης: Πολύ δύσκολη σειρά με την Εφές

Στον χαρακτήρα που δείχνει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια που είναι χωρίς "αύριο", στάθηκε σε δηλώσεις του ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων, Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος παράλληλα τόνισε ότι η σειρά με την Αναντολού Εφές στα πλέι οφ της Euroleague θα είναι πολύ δύσκολη και η ομάδα του δεν πρέπει να πιστέψει ότι είναι το απόλυτο φαβορί λόγω του πλεονεκτήματος έδρας.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρίντεζη στον NovaΣπορ FM:
Για την καλύτερη εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός όταν παίζει υπό πίεση: "Μέχρι στιγμής έτσι φαίνεται πως είναι τα πράγματα.

Παιχνίδια τα οποία τα θέλουμε πραγματικά και δεν υπάρχει "αύριο" έχουμε τον τρόπο να τα κερδίζουμε. Ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια.

Εχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης και εκεί πρέπει ουσιαστικά να σταθούμε, για να δουλέψουμε, να διορθώσουμε τα λάθη και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα παιχνίδια με την Αναντόλου Εφές".
Για το "κλειδί" της νίκης επί της Κίμκι και την πρόκριση στα πλέι οφ: "Επαιξε σημαντικό ρόλο η άμυνά μας που ήταν βελτιωμένη και με περισσότερη δύναμη στις επαφές, αλλά και τα μεγάλα σουτ που βάλαμε.
Είχαμε προετοιμάσει το παιχνίδι πολύ καλά και δείξαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ολα αυτά μαζί με τη διάθεση και την πλήρη κατανόηση της σημασίας τέτοιων αγώνων φθάνουν για να τους κερδίζεις".
Για το τι κρατάει από το φετινό "μαραθώνιο" του Top 16: "Ηταν ένα μεγάλο και διαφορετικό Top 16, στο οποίο αντιμετωπίσαμε πολύ δυνατούς αντιπάλους.
Το σημαντικό είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα στα κρίσιμα παιχνίδια και μάλιστα μακριά από το ΣΕΦ.

Αυτό πρέπει να κρατήσουμε για να είμαστε αυτοί που πρέπει στη συνέχεια. Να γίνουμε καλύτεροι, για να μην αντιμετωπίσουμε παρόμοια προβλήματα".
Για τις προσεχείς αναμετρήσεις με την Αναντόλου Εφές: "Κατ’ αρχάς δεν θα πρέπει να κάνουμε το λάθος να πιστέψουμε ότι είμαστε το απόλυτο φαβορί λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας.
Στη φάση των "8" έχουμε δει ότι πάντα γίνονται εκπλήξεις. Η Αναντόλου Εφές μπορεί να έρχεται από κάποιες ήττες, αλλά έχει πολύ σημαντικούς παίκτες, που έχουν εμπειρία, ταλέντο και εγωισμό.

Πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολη σειρά".
Για το λίγο χρόνο προετοιμασίας που έχει η ομάδα για τα προημιτελικά της Euroleague: "Καλώς ή κακώς έτσι είναι η Euroleague φέτος και πρέπει να προσαρμοστούμε.
Οσο δύσκολο θα είναι για εμάς άλλο τόσο θα είναι και για εκείνους. Οπότε αν εμείς μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο που θα φτιάξουν οι προπονητές και το εφαρμόσουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα".
Για την κατάσταση του τραυματισμού του στη μέση: "Το παλεύω για να επανέλθω στο 100%. Εκεί που πίστεψα ότι είμαι απόλυτα καλά στο ματς με την Κίμκι ένιωσα και πάλι κάποιες ενοχλήσεις (σπασμούς).
Πιστεύω ότι σε δύο ημέρες θα είμαι ξανά όσο το δυνατόν πιο έτοιμος.

Ευτυχώς, το πρώτο παιχνίδι με την Αναντόλου Εφές είναι την Τετάρτη (10/4) και όχι την Τρίτη (9/4), γιατί ακόμα και οι 24 ώρες επιπλέον ξεκούρασης παίζουν ρόλο σε αυτό το επίπεδο".