Προβάδισμα ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά, αλλά τελικά έκαμψε την αντίσταση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, επικρατώντας με 3-1 σετ στου Ρέντη και έκανε το 1-0 στους ημιτελικούς της Α1 ανδρών.Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για το σύνολο του Δημήτρη Καζάζη, που κυριάρχησε στο πρώτο σετ και το κατέκτησε εύκολα με 25-18.
Ωστόσο, το σκηνικό του αγώνα άλλαξε στο δεύτερο σετ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα μέχρι το 24-22.

Σε εκείνο το σημείο, οι ερυθρόλευκοι έκαναν την αντεπίθεση τους και κατάφεραν να κατακτήσουν και το δεύτερο σετ, με 27-25.
Ο,τι δεν κατάφερε ο Εθνικός στο δεύτερο, το πέτυχε στο τρίτο σετ, όπου απέκτησε από νωρίς μία διαφορά ασφαλείας, την οποία και διατήρησε μέχρι το τέλος (25-21).
Η ομάδα του Μουστακίδη ξεκίνησε πολύ καλά και το τέταρτο σετ, αφού προηγήθηκε με 10-6, αλλά στην συνέχεια οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και έκαναν την ανατροπή, κατακτώντας το με 25-17.
Οι δύο ομάδες αγωνίζονται εκ νέου το Σάββατο (6/4), πάλι στο κλειστό του Ρέντη.
Τα σετ: 25-18, 27-25, 21-25, 25-17.
Ολυμπιακός (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης, Φιλίποβ, Γιούρισιτς, Κοκκινάκης, Γιορντάνοφ, Σμαραγδής, Στεφάνου (λ) / Ποτότσνικ, Μαρούλης.
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Μουστακίδης): Ράιτς, Κόβατς, Σιδηρόπουλος, Παπάζογλου, Α. Δαλακούρας, Κουμεντάκης, Μίτρεφ (λ) / Βλαχόπουλος, Κοντοστάθης, Κυριακίδης.