Προβλήματα για Τσάκωνα

Ατυχος επέστρεψε από τους Μεσογειακούς Αγώνες ο Γιώργος Τσάκωνας παρά το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στην Μερσίνη, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο πόδι.Ο έλληνας άλτης που προσγειώθηκε 7.97 μέτρα και κατέλαβε την δεύτερη θέση στους Μεσογειακούς Αγώνες γύρισε με πρησμένο πόδι, γεγονός που του δημιουργεί προβλήματα στους επόμενους αγώνες που θέλει να συμμετάσχει.

Ο αθλητής του Δημήτρη Χατζόπουλου γλίστρησε στη βαλβίδα με αποτέλεσμα να πρηστεί το πόδι του. Ο Τσάκωνας με καλύτερο φετινό άλμα στα 8.17 μέτρα κυνηγά το υψηλό όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας, καθώς έχει πετύχει το χαμηλό μέχρι στιγμής. Ολα θα εξαρτηθούν όμως από τα αποτελέσματα των εξετάσεών του.
"Το πρήξιμο φεύγει σταδιακά και ήδη νιώθω το πόδι καλύτερα. Ωστόσο η μαγνητική είναι αυτή που θα δείξει αν και πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. 
Εκλεισα να πάρω μέρος στο μίτινγκ της Μαδρίτης, όμως, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα αναγκαστώ να το ακυρώσω. Ελπίζω να είμαι καλά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», είπε ο Τσάκωνας, ο οποίος έχει προσγειωθεί φέτος στα 8,17 μέτρα. 
Η χρονιά έχει πάει καλά ως τώρα. Γενικώς είμαι σταθερός ενώ βγήκε και το μεγάλο άλμα. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να γίνω καλά για να μπορέσω να πάρω μέρος στο Πρωτάθλημα, ώστε να κυνηγήσω και το υψηλό όριο για την Μόσχα".