Προβληματισμός, αλλά και συσπείρωση στον Πλατανιά

Προβληματισμός για την κακή εμφάνιση και την πεντάρα από τη Βέροια επικρατεί στον Πλατανιά, με τους διοικούντες όμως να δίνουν προτεραιότητα στην μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, καλώντας τον κόσμο να στηρίξουν την ομάδα στο ματς με τον Λεβαδειακό
Η αίσθηση, που είχε δημιουργηθεί όταν αρχικά συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον Πλατανιά, ήταν πως ενδεχομένως και να ληφθούν άμεσα αποφάσεις για πρόσωπα και καταστάσεις.
Κι αυτό καθώς ο εκνευρισμός από την βαριά ήττα στη Βέροια ήταν μεγάλος. Δύο μέρες αργότερα ωστόσο και με το μυαλό πλέον πιο καθαρό, οι διοικούντες τον Πλατανιάς εξέφρασαν μεν τον προβληματισμό τους, αλλά προτίμησαν να τον αφήσουν στην άκρη για το καλό της ομάδας.
Η ανακοίνωση μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τρίτης (16/4):
"Θέματα που αφορούν κυρίως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο συζητήθηκαν κατά την αποψινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για την κακή αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τη Βέροια, ωστόσο επισημάνθηκε ότι εκείνο που προέχει, στην παρούσα φάση, είναι ο επικείμενος αγώνας με τον Λεβαδειακό, στον οποίο η ομάδα του Πλατανιά οφείλει να επιδιώξει να πάρει θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στη Super League, χωρίς να εξαρτάται από συνδυασμούς άλλων αποτελεσμάτων ή τυχόν δικαστικές αποφάσεις.
Σε αυτή την προσπάθεια καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν στον Κυριακάτικο αγώνα, ενισχύοντας έμπρακτα την ομάδα μας.
Επίσης, στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν γενικότερα τη λειτουργία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων σε όλα τα επίπεδα. Τα θέματα αυτά, για τα οποία δεν πάρθηκαν αποφάσεις, θα τεθούν εκ νέου επί τάπητος τις επόμενες ημέρες, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος".